Takk for tipset, har hatt problemer med lydbøker da jeg ofte sovner fra dem. Å høre på lydbok mens jeg strikker burde løse dette problemet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, det har det i alle fall for meg, men så er jeg også en ivrig strikker da. Samtidig må jeg nok si at jeg liker aller best å ha boka i hånda. Variasjon er vel det beste,

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg helt enig i, liker best å lese sjølv jeg og, men innimellom kan det være greit å høre på lydbok. Det går litt opp og ned med strikkinga, men nå er jeg inne i en god periode :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det trodde jeg også at jeg var, men nå har pinnene lagt stille i en uke og jeg har tatt frem bøkene igjen. Kanskje det ville hjelpe å sette "Les Miserables/De elendige" i MP3-spilleren? Får gjøre et forsøk på det senere i dag. Julegavene må produseres.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidi