Helt normalt. Har selv hatt sånne pauser mange ganger, og innsett at mye går i bølger. Noen ganger bare leser jeg,i andre er det kun strikketøyet som gjelder, mens det i det siste har blitt en del MP3 bøker og strikkepinner samtidig. (Julegavene må produseres til tantebarn som har funnet ut at strikkeplagg er topp igjen.)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for tipset, har hatt problemer med lydbøker da jeg ofte sovner fra dem. Å høre på lydbok mens jeg strikker burde løse dette problemet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det har det i alle fall for meg, men så er jeg også en ivrig strikker da. Samtidig må jeg nok si at jeg liker aller best å ha boka i hånda. Variasjon er vel det beste,

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg helt enig i, liker best å lese sjølv jeg og, men innimellom kan det være greit å høre på lydbok. Det går litt opp og ned med strikkinga, men nå er jeg inne i en god periode :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det trodde jeg også at jeg var, men nå har pinnene lagt stille i en uke og jeg har tatt frem bøkene igjen. Kanskje det ville hjelpe å sette "Les Miserables/De elendige" i MP3-spilleren? Får gjøre et forsøk på det senere i dag. Julegavene må produseres.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenHarald KTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde Vrangsagen