Skjønner godt at du er irritert. Hadde blitt det selv. Anna Karenina er et fantastisk bokverk så du må bare prøve å glemme det du vet.

Jeg leste en trilogi som jeg ikke husker i farta, men der sluttet første bok med en ulykke og jeg var veldig spent på hvordan det hadde gått med hovedpersonene og gledet meg til bok to. Leste bak på boka før jeg begynte og der sto det hvem som hadde omkommet og hvem som hadde klart seg. For meg ødela det veldig spenningen med den boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt utrolig at det sto bak på boka! Spenningen er jo selve drivkraften i handlingen. Jeg klarer nok ikke å glemme det, men har uansett tenkt å lese den. Leseropplevelsen blir nok stor likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme