Anett, selv om boekene utgis kun som EPUB, kan man bruke et program til aa decrypte de, og deretter konvertere til Mobi formatet som Kindle bruker. Det er for gale at norske boeker ikke kommer i Kindle, men det fins veier rundt det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Bøkene jeg tenkte på å bestille var faktisk engelske. Den ene var litt sær; fagbok utgitt for en del år siden, men den andre var en bestselger for sånn ca 5 år siden (tror jeg det var). Den siste hadde jeg trodd kunne fås til Kindle. Takk for tips, jeg skal sette meg inn i det. Uansett er jeg en sånn som leser master- og doktoravhandlinger, og de finnes jo i pdf. Noen sier det ikke er så greit å lese pdfer på den lille Kindlen, men det får jeg bare teste ut. Regner med at den ankommer i slutten av neste uke. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kjem nok an på innhaldet i pdf-filene kor lette dei er å lesa på den vesle Kindlen. Eg har lese ein del språknytt og ein del valprogram på min. Språknytt og dei fleste valprogramma var heilt OK å lesa når eg roterer visning slik at eg får størst mogleg breidde på skjermen. Da har eg fått teksten stor nok til å lesa utan at eg må zoome heile tida.

Eg har tenkt å lasta inn Hubro (http://www.uib.no/form/arbeidsfelt/publikasjoner/hubro) og er spent på om det vil fungera like bra med så mange fargebilete og den inndelinga i spalter som dei brukar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lasta ned bare en pdf, den funker greit. Rotere visning har jeg gjort da ja. Jeg har en pdf med en del tabeller som jeg skal prøve meg på siden. Sparer en del papir i alle fall, for jeg orker ikke lese på dataskjerm, så før var det bare å printe ut... Kjøp Kindle, redd et tre! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

PDF paa Kindle, joda det gaar, men ikke forvent for mye. Litt idiotisk maate aa zoome paa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte