Jeg tror ikke du kan gå inn og "styre" eller begrense en forfatters uttrykkelsesevne. Uansett hva og hvordan en forfatter skriver så vil det for denne ha betydning for det en skriver vil jeg tro (og også for oss lesere)! Jeg har selv ikke lest "Et glass melk takk", men vil jo tro at Wassmo vet hva hun gjør (hun pleier det den dama der:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, jeg er helt enig i det du sier. Hva som skjer i "Anna Karenina" er jo også viktig i utviklingen av Dorte i "Et glass melk takk", og like sentralt i andre litteraturhentydinger i andre bøker. Men av og til er det ganske ergerlig å få servert en sånn avsløring rett i fanget. "Et glass melk takk" ble ikke dårligere av den grunn altså, men hadde jeg visst dette på forhånd hadde jeg byttet rekkefølge på lektyren:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SAnne Berit GrønbechSiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn SturødsomniferumGromgeKarin BergMartinKirsten LundStian AxdalKristin71NorahKarin  JensensiljehusmorHarald KEivind  VaksvikNerakntschjrldBerit RIngeborg GEster SMarit AamdalAvaKorianderLinnNina SolåsJulie StensethEgil StangelandMarteTine SundalsveinAud- HelenGodemineJarmo LarsenLailaSynnøve H Hoel