Takk, det er ikke alle som vet hva "LEVE" står for. Det har ikke vært min intensjon å få noen til å føle seg tråkket på. Emnet er følsomt. Vanskelig å berøre. Etter en del skriving ble det til slutt en utfyllende plakat for arrangementet på Litteraturhuset som jeg selv ville ha gått på hvis jeg var i Oslo i helgen.

Tiden strekker ikke til at jeg skal dele tekstene hos facebook, underskog, salongen, bokelskere.no, cheltenham.no etc. Derfor blir det en altfor kort henvisning til nettsiden min.

Denne gangen ble den vel kort og godt i korteste laget.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Synes du ga et sympatisk tilsvar. Som du sier, var det et ekstra følsomt tema du berørte her - da er det (som du også erkjenner) ekstra viktig å tenke godt gjennom hvordan man tar det opp. Sånn apropos dét, og at du ved å være litt for rask og knapp har blitt litt misforstått: du tror ikke du kanskje har blitt litt for ivrig til å opptre på veldig mange (nett-)arenaer, slik at kvantitet har blitt viktigere enn kvalitet? Det er ikke egentlig ment som kritikk, men som et oppriktig spørsmål? Bakgrunnen er også at jeg er av dem som blir litt irritert av innlegg som via en interessant overskrift lokker meg til å klikke meg inn på en tråd, for så kun å finne trådstarterens bloggadresse... (Det er flere enn deg som kjører den varianten, altså.) Jeg får litt for mye følelsen av at folk forsøker å kapre lesere til sin egen blogg på den måten, og ikke hovedsakelig er ute etter å dele informasjon med meg. For meg blir dette litt av det samme som ublu stemme-fisking og telefonsalg, det har jeg heller ikke særlig sansen for. Det er ikke alle som reagerer som meg, selvfølgelig - men "copy & paste"-metoden er mer sympatisk en bare en henvisning til egen blogg for meg og mine likesinnede...

Godt sagt! (7) Varsle Svar

beklager, glemte jo twitter...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er viktig å diskutere i ulike fora. Men hovedteksten lar jeg være der den blir forfattet. Det er greiest å ha styring på den selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergThomas Heie H.Harald KIngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKirsten LundKaramasov11PiippokattaAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsenTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne Lise