Jeg har ikke helt klart å bestemme meg for hva jeg synes om denne boken, som jeg selv har kommentert tidligere i et annet innlegg synes jeg at boken var litt "lett", men så er den nok beregnet på et annet publikum. Jeg tror ikke jeg kommer til å anbefale denne boken videre.

Ja, det er fint å lese gjennom et barns øyne, men jeg likte ikke slutten, og handlingen var litt platt synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er veldig enig, syntes det var en god idè konseptet av boka. Men syntes den var litt "tynn", men det kan jo godt være fordi den kanskje er beregnet for den yngre garde.. ! Så med litt mer dyptgående beskrivelser, og detaljer, og litt mer "kjøtt på beina" hadde dette vært en veldig god bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig opptatt av at den yngre garde kan få kunnskap om denne problemstillinga.
Da kan det kanskje være bra at forfatteren skriver på denne måten. Jeg syntes det var helt flott å lese den ut fra det ståstedet.
Jeg anbefaler boka "villt" til både unge og gamle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi L