Denne boka er utrolig bra! Jeg hadde overhode ikke trodd jeg ville like den da jeg valgte den i bokhandelen, men mens jeg leste ble den bare bedre og bedre^^ Hadde tårer i øynene da jeg var ferdig med den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Jeg elsket denne boka! Leste den i et strekk og ble fullstendig bergtatt. Den er veldig interessant i form av at man får krigen fra et barns synspunkt. Som leser blir det veldig sterkt å lese et barns undringer rundt hendelser han ikke forstår, men som alle i dag kan gjenkjenne som holocaust.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er utrolig bra bok helt sant:) kan lese av både voksne og barn:). Det finnes en bok som ligner denne litt på en måte det er trilogien som handler om Felix første boka heter en gang og andre heter så. Kan anbefale disse til alle som likte denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den er fin. Barna mine likte den også veldig godt. 11-åringen har hatt mange spørsmål om boka i etterkant, så den gjorde absolutt inntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Jeg avsluttet den tidligere denne uken og jeg ble rett og slett betatt. At denne er trist er bare bra. Det er det som gjør denne boken så flott. Folk som ikke vil lese triste bøker går virkelig glipp av noe for av og til gir det en skikkelig fin leseopplevelse. Og det gjorde denne. Jeg kommer i hvert fall ikke til å glemme den med det samme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg er helt enig, det er en utrolig skjønn bok. Det at den er skrevet i perspektivet til et barn, som gjør at vi får et innblikk i hva barna kanskje tenkte under krigen og hvordan de oppfattet det, gjør boken bare enda bedre. Lettelst og anbefales til alle :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må være ærlig og si at dette er en av de verste bøkene jeg har lest! Dessverre. For det første er den for trist, men kan visst ikke sette helt ord på hvorfor jeg ikke liker den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte den nettopp fordi den var så trist. Realiteten kan være brå og overraskende men den må fram. Jeg syns ikke bøker hadde vært interessante om de ikke viste sannheten. Trist eller ei

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jamen er det interessant å se hvordan vi tolker bøker. Jeg driver og anbefaler denne boken til alle mulige mennesker.. Jeg synes den var helt fantastisk, slik den var skildret fra et barnesinn. Denne boka kommer til å sitte i mitt hode i lang, lang tid. (Fra ANNEN Mari)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg nettopp fått tid til å lese denne...og jeg omtalte den slik et annet sted: Leste (lyttet) den nå nettopp og det var en utrolig sterk historie skrevet på en gripende, men enkel måte. Her var ingen overdrivelser og floskler, forfatteren fikk sagt så mye med få ord, og han hadde evnen til å skape bilder i fantasien hos leseren. Like mye en roman for voksne som for barn dette. Kanskje nesten for sterk historie for barn, skjønt de fleste grusomheter er jo fordekt på en kunstnerisk fin måte...jeg gikk i hvert fall og kjøpte denne etter lesingen til en 10-årig gutt som har fødselsdag snart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo bare så hærlig å høre at akkurat denne boken har gjort inntrykk! Jeg driver fortsatt og anbefaler denne til alle mulige mennesker. Det er ei stund siden jeg leste den, men den sitter så utrolig fremdeles... Jeg er også usikker på nedre alder for å burde lese denne. Det avhenger selvfølgelig av den enkeltes modenhet, og ikke minst hvordan voksne i nærmiljøet forbereder barnet/ungdommen på denne sterke historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, fint at det er forskjellige meninger. Hvis ikke hadde det blitt kjedelig her, altså! :-P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke helt klart å bestemme meg for hva jeg synes om denne boken, som jeg selv har kommentert tidligere i et annet innlegg synes jeg at boken var litt "lett", men så er den nok beregnet på et annet publikum. Jeg tror ikke jeg kommer til å anbefale denne boken videre.

Ja, det er fint å lese gjennom et barns øyne, men jeg likte ikke slutten, og handlingen var litt platt synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig enig, syntes det var en god idè konseptet av boka. Men syntes den var litt "tynn", men det kan jo godt være fordi den kanskje er beregnet for den yngre garde.. ! Så med litt mer dyptgående beskrivelser, og detaljer, og litt mer "kjøtt på beina" hadde dette vært en veldig god bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig opptatt av at den yngre garde kan få kunnskap om denne problemstillinga.
Da kan det kanskje være bra at forfatteren skriver på denne måten. Jeg syntes det var helt flott å lese den ut fra det ståstedet.
Jeg anbefaler boka "villt" til både unge og gamle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant å se hvor forskjellig folk bedømmer litteraturen...skal komme tilbake med min betraktning en gang senere når den er lest. Nå setter jeg den på prioriterings-listen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har den i lydbok...fint du sa det, den skal jeg sette på prioriteringslisten

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KThomas KlakeggAnne-Stine Ruud HusevågLailaHeleneJulie StensethVannflaskeJorund KorbiElin Skjerengkjell kHildeTorill Elisabeth RevheimErika HazelIngunn SBeritBKaroline RøyskattEmilieskOle Jacob OddenesRisRosOgKlagingJostein RøysetVibekeAtmanLilleviErikSimen "Boktimmy" IngemundsenfornixÅsmund ÅdnøyMariarEckhoffHelge-Mikal HartvedtAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMartinenBjarte FoshaugMari Nordø LommelunLene AndresengretemorThina NordtveitIngvild STone Norenberg