Jeg synes ikke hun står noe tilbake for Sigrid Undset. Jeg skrev særoppgave om Vera Henriksen da jeg gikk på gymnaset, sammenlignet Sigrid Toresdatter med Kristin Lavransdatter.Barnefødt som jeg er ikke langt fra Bjarkøy og Trondenes var det ikke vanskelig å bli hekta, og jeg har brukt mange sommerferiedager til å se meg rundt på Egge og ellers stedene Sigrid holdt til i Trøndelag. Veldig interessant!

Nå jobber jeg som frilanser i kulturavdelinga til lokalavis i området der Vera Henriksen bor, og synes det er fryktelig trist at jeg ikke rakk å begynne med det før det ble for sent å intervjue henne! Mannen hennes deltok på årets Litteraturfestival på Lillehammer og snakket om hennes forfatterskap. Det var interessant!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk til både deg og Jan Kåre for informasjon om hvor hun er nå. Så trist at vi ikke får høre mer fra henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol