Jeg plukket opp ideen på librarythingcom på lørdagskvelden,og hadde ingen andre tanker enn å engasjere folk her inne, ikke noe mer høyverdig enn det.

La folk få snakke bøker og utveksle tanker/følelser. Så jeg forstår ikke helt kritikken din. Det meste her inne er jo subjektivt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ingen kritikk av temaet Gretemor, men for meg personlig er det vanskelig. For jeg vet ikke hva jeg skal mene, jeg kan like en bok et år, like den mindre et annet år. Noen bøker som jeg "elsket" som yngre og sa var "verdens beste" er bøker jeg ikke kunne tenkt meg å lese i dag osv. Derfor koker det, - for MEG, ned til hva jeg liker eller ikke, - og da klarer jeg ikke å si at en forfatter er overvurdert, - eller undervurdert. Så diskuter i vei, -dette er min vurdering:-).

Selvfølgelig kunne jeg jo bare latt være å si noe i denne tråden, men følte for å komme med en, - helt subjektiv vurdering, - ingen kritikk:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeDemeterBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyePiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumWenche VargasSol