Denne er tradisjon hjemme hos oss i jula. Ingen jul uten Snekker Andersen og julenissen. Tradisjoner er for meg veldig viktig i akkurat juletida. Resten av året får være som det er, men jula er viktig. Snekker Andersen og julenissen, og Tre nøtter til Askepott, og aller helst minst en halvmeter med snø utenfor (gjerne lavende ned mens man sitter å ser sine barndoms programmer på tv med julestrømpe og kakao med krem i)...det er nesten som jeg gler meg til jul allerede ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

har akkurat samme juletradisjon som deg, ang hva som MÅ ses på tv. resten av dagen er uten tv, men snikker Andersen og 3 nøtter til Askepott er et must! Og ja: klart man gleder seg til jul :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne Sjønnesenalpakka