hei:) har du lest ferdig første bok nå i serien? Er det sånn at iza og brun og di i klanen er mennesker fra steinalderen? har begynt å lese den nå.. virker veldig fin..er på kapitel 2 jeg nå..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Mennesker fra steinalderen ja :) Jeg er på 3 bok i serien nå, og jeg elsker serien. Greit nok at den kan være litt forutsigbar som Ingar sier, men jeg liker den :) Gleder meg til å lese mer!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lest de første seks bøkene, og jeg elsker dem alle sammen. I slike serier kan det være vanskelig å holde på spenningen, men Jean M Auel er helt genial. Fordi hun flytter personene sine gjennom bøkene holder hun på spenningen på en naturlig måte, samtidig som hun sørger for at vi får lyst til å lese videre. Jeg har lest disse bøkene flere ganger, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å lese dem igjen. Og hvis det er noen som synes de virker kjedelige i starten, blir bøkene bare mer og mer spennende utover i serien. Begynn på bok 3 hvis den første er tung. Tro meg, de er helt klart verdt det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christinbandini