Ganske forutsigbar historie, full av kvasivitenskap og en overmåtelig kraftig kvinneskikkelse. Egentlig ganske skuffa over boka. Jeg skjønner at man skal elske heltinnen og hennes kamp mot det mannsdominerte samfunnet hun lever i. Jeg bare kjøper ikke premissene for boka og heltinnen irriterte meg ofte. MEN jeg likte den nok til at jeg nok kommer til å lese videre i denne serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

hei:) har du lest ferdig første bok nå i serien? Er det sånn at iza og brun og di i klanen er mennesker fra steinalderen? har begynt å lese den nå.. virker veldig fin..er på kapitel 2 jeg nå..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mennesker fra steinalderen ja :) Jeg er på 3 bok i serien nå, og jeg elsker serien. Greit nok at den kan være litt forutsigbar som Ingar sier, men jeg liker den :) Gleder meg til å lese mer!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lest de første seks bøkene, og jeg elsker dem alle sammen. I slike serier kan det være vanskelig å holde på spenningen, men Jean M Auel er helt genial. Fordi hun flytter personene sine gjennom bøkene holder hun på spenningen på en naturlig måte, samtidig som hun sørger for at vi får lyst til å lese videre. Jeg har lest disse bøkene flere ganger, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å lese dem igjen. Og hvis det er noen som synes de virker kjedelige i starten, blir bøkene bare mer og mer spennende utover i serien. Begynn på bok 3 hvis den første er tung. Tro meg, de er helt klart verdt det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa