Som tidligere moing er jeg nødt til å lese denne. Jeg ble kjempeglad da jeg fant boka hos bruktbokhandleren for en ukes tid siden. Jeg har så vidt startet på leseprosjektet, men synes det er tungt å lese dialekt, selv når den er kjent. Artig er det at jeg merker at eget talemål blir breiere når jeg leser. Kjekt å finne positiv omtale. Gleder meg til å fortsette på boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Haha! Jeg merker også at dialekta mi (DIAlekta, ikke diaLEkten) blei breiere av å lesa denna boka! Er ikke fra Åmot/Modum, men Hokksund, hvor'n HP har sjakklubben sin, men dialekta er mye den samma :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. Martol