"Smuglere" er rett på poenget, uten lange skildringer og dikkedarier. Boken gir et innblikk i de dårlige økonomiske forholdene som rådet i hovedstaden i mellomkrigsårene.

Jeg har ikke hørt akkurat denne boken på lydbok, men jeg er stor fan av Anders Ribu som oppleser. Har hørt ham både på et par Knausgård-bøker, "Norges historie", og "På vegne av venner" av Kristopher Schau, og jeg er imponert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ikke lest Smuglere enda, men jeg har lest Espen Søbye's - "Ingen vei hjem, Arthur Omre, en biografi".
Kjente ikke så mye til Omres bøker, så etter endt lesing av biografien fikk jeg tak i flere av hans bøker og deriblandt "Smuglere" som skal leses etterhvert.

Anbefaler biografien, den forteller om utviklingen i Omres noe turbulente liv og hans liv på "skyggesiden".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød