Hva i all verden har prektighet med å ikke være "på facebook" å gjøre???

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Det var en spøk. Noen snakker om sitt fravær på facebook som om det var noe selvforhøyende, at de har hevet seg over den grøten av overflatiske synspunkter og meninger som forekommer der. Oppgi prektigheten og skaff deg en profil, der er tross alt bare å la være å lese andres pjatt. Nuvel, anser dette som avklart. Siden du brukte hele tre spørsmålstegn måtte jeg svare.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror nok de fleste av oss her inne på bokelskere.no som ikke ønsker oss å opprette en facebook-profil, har en HELT annen begrunnelse enn den du tror: vi prioriterer rett å slett å bruke tiden vår annerledes enn deg. Vi prioriterer blant annet å bruke tiden vår på nettfora som dette, i tillegg til en rekke andre gjøremål som vi antagelig ikke har til felles med deg... Fb-brukere må så gjerne fleipe på vår bekostning, men ikke prøv deg: du har egentlig ikke skjønt hvorfor vi har valgt bort facebook! Det beviser du ved å gjenta oppfordringen om å oppgi prektigheten...

Du, forresten - strikker du? Hvis ikke: hvorfor ikke det, da? Ærlig talt, oppgi prektigheten og skaff deg et håndarbeid! - Ser du på "Frustrerte fruer"? Hvorfor ikke? Nei, hør nå her: oppgi prektigheten og... (Nei da, jeg ble ikke voldsomt provosert, jeg bare syntes du jammen fortjente svar på tiltale. Det er du selv som har stukket hodet frem her, vet du! ;-P Og HVIS du lurte: JEG strikker, ja, men ser ikke på "Frustrerte fruer", nei. Anser ingen av delene som et "prektighetsbevis"...)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hmmmm.... Veldig mange - de fleste? - bruker egentlig ikke noe særlig TID på Facebook.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mmmneiii? Men alle de små tingene man "ikke bruker særlig tid på" (eller tror man ikke bruker særlig tid på) - sammenlagt så er de med på å spise opp tiden din. (Jeg snakker på egne vegne også her: "jeg skal bare bruke fem minutter til å (sjekke mail/nyhetsoverskriftene/bokelskere.no/..., lese ut kapitlet, strikke ut omgangen,...)" - og vips, der var det gått en time, gitt! Poenget mitt er egentlig at alle må ha "lov" til å prioritere som de vil, og prioritere bort det de vil, uten å bli tillagt rare motiver av folk som gjør andre valg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jada - helt enig. Selv BRUKER jeg tid på fb - som helt sikkert hadde vært bedre anvendt på andre ting (det mener jeg virkelig selv også)! :) Men mange av mine fb-forbindelser er inaktive, de er sjelden inne på siden og skriver kanskje noe en gang i året, om såpass. Det var helst de jeg tenkte på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner. Selv er jeg sånn at jeg lett "roter meg bort" i ting jeg finner interessante, spennende eller morsomme, og derfor må jeg ha en tilleggsbegrunnelse for å "begynne på" et nytt sosialt medium, utover at det "går an å være der". Bokelskere.no: bøker er en hovedinteresse. Youtube: musikk og film er en hovedinteresse (men jammen bruker jeg mye tid på andre typer videoer der også - og så går tiden til helt andre ting enn det emnet jeg startet med å se på/lete etter...). Og så videre. Nei - jeg har nok å følge opp som det er, jeg for min del. Og jeg tror altså - i motsetning til trådstarter, åpenbart - at der er jeg på linje med et stort antall andre ikke-fb'ere. Men i grunnen blir det jo bare spekulasjoner, både fra hans og min side. ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

YouTube er en tidstyv!!! "Heldigvis" har høyttalerne til pc'n min tatt kvelden, så nå er jeg ikke lenger der inne...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sånn "flaks", da! ;-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

nå har eg søkt og søkt, finner ikke boka di!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvem sin bok (siden du har svart til annelingua)? Min finner du ikke noe sted enda i alle fall, siden den kommer ut i okt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jaja:) utsnitt:) det vil vi ha:) leter ette boken din:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det ikke mulig å lese utsnitt av boken heller.? Føler meg litt lurt jeg da!!!! Litt tidlig å annonsere for boken.? ( men skjønner du er stolt, med god grunn).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle kan lese beskrivelsen av boka fra baksiden av den, som pastet i begynnelsen av boka. Også er det link til facebook siden der fremsiden av boken kan ses. Notisen her var mest ment som en "link" til facebook siden. Event på facebook har jeg igjen laget for å informere venner og kjente og andre interesserte. Som beskrevet på facebook sida er det mulig allerede nå å forhåndsbestille boka gjennom meg (fungere slik: send meg navn og adresse, og du får tilsendt boka+faktura i posten direkte fra forlaget, når boka kommer i oktober). Jeg kan ikke begynne å "lekke" manuskriptet:-). Det har jeg ikke lov til pga kontrakt:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme