Hei alle! Min debut roman utgis på Publica forlag i oktober (publicabok.no). For mer info se facebokarrangementet: http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=224216580941135 Hvis denne linken ikke fungerer, søk den frem. Tittel: "Det e boka miii...". Arrangementet er åpent for alle:-) Takk for oppmerksomheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 38 svar.

Mmh, heter romanen din Det e boka mii"? Så Åpen Post, tenker jeg straks. Skjønner ikke helt hva det er slags bok du har skrevet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du går inn på facebooklinken og leser så står det hva tittelen er, helt tydelig. Jeg vet arrangementet på fb heter 'det er boka miii'. Det er ikke det samme som tittelen på boka, som er: Jernkloen med syv stumpfingre.

Hvis du leser videre på arrangementssiden så er det en et kort sammendrag av boka. Ut fra det må du danne deg et bilde om hva dette er. Ellers må du vente til mer info kommer fra forlaget. Jeg kan ikke frigi mer info.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ah, skjønner :) Kommer ikke inn på linken, dessverre - men lykke til da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm, det var rart. Forsøk gjerne å paste inn linken i adressenvinvuet når du er inne i facebook (du må ha en facebookprofil). Dette er et "åpent" arrangement så alle som er innlogget på facebook skal ha tilgang...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer så masse!! Så gøy med folk som gir ut bøker :) Høres spennende ut, og jeg som har bodd i Bergen en stund, kommer garantert til å kjøpe den :) Gleder meg til den kommer ut :)

Gratulerer igjen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempeflott. Skal poste en meldig her inne og registrere boken, når den kommer ut. Siden du har bodd i bergen vil den garantert ha (mer eller mindre) underholdningsverdi:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lykke til, alltid kjekt med debutanter:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer med debut :) Så spennende :) Du må huske å registrere boken her inne ;-)

Ikke alle som hár eller ønsker FaceBook. Selv fikk jeg fullstendig nok av hele stedet. Ble så überlei av folk som bruker stedet som en klagemur og lirer av seg all verdens evinnelige syting, klaging og frustrasjoner, og andre igjen som skryter uhemmet om sin fantastiske hverdag med vin, solskinn og flere hundre gjøremål fra morgen til kveld... ^..^ Tok helt pusten ifra meg ...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

He he. En liten digresjon: Er så enig med deg ang. facebook. Akkurat samme grunnen som deg til at jeg sluttet å bruke fb, fikk det helt opp i vranghalsen. Har ei venninne som jeg har prøvd å anbefale noen bøker til, men hun sier at hun rett og slett ikke har tid til å lese bøker, men samme jenta sitter på facebook nesten hver kveld i flere timer.... hm...hm.. prioriteringer....prioriteringer...Greit at hun ikke vil lese bøker, men ikke kom å si at hun ikke har TID!!! :)

Til Martin: Gratulerer med dubutroman. Må være en fantastisk følese, og det er nok mange som ønsker å kunne vært i dine sko nå,,,jeg også:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, jeg godt tips det med registrering. Det må jeg huske:-). Hehe, ja det er mye unødvendige opplysninger på facebook.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Følgende er fra baksiden av boka: «I denne bisarre historien gjenforteller hovedpersonen fra sine opplevelser og oppgjør i Bergen by. Han ankommer byen for å jobbe, men hans største utfordringer blir i selve sentrum av byen, i gryta. Vi følger hovedpersonen fra den ene merkelige hendelsen til den neste, samtidig som det foregår en kamp på liv og død mellom hans sinn, og byens dystre aura. Forfatteren imponerer med sine beskrivelser av en ekstrem, og til tider makaber, by. Samtidig er det hovedpersonens tvilsomme mentale helse, og hans artige påfunn, som gjør denne boken til absolutt fabelaktig underholdning.»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer! Hva slags sjanger er dette? Synes ikke det kommer helt frem av teksten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm. Godt spørsmål. Jeg er usikker. Du kan lese den og komme med et forslag;)? Litt om hva det ikke er: Ikke krim, ikke drama, ikke action....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres ikke ut som romantikk heller så det er ikke umulig jeg kommer til å sjekke den ut :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, for all del. Det er ikke romantikk. Kanskje en begrenset mengde hvedagshendelser satt sammen til en slags begrenset historie som skeier litt ut mot slutten...(?). Veldig kjekt hvis du leser den:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har helt klart fått meg nysgjerrig så du skal ikke se bort ifra at jeg må lese den:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres ut som en bok i min gate. :O).

Men...jeg skal ikke på facebook åkke som, syns det er greit som det er jeg. :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan kjøpes på nettsidene til forlaget når den kommer ut;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for den opplysningen, da venter jeg i spenning. :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjærligheten , det er den du har skrevet. ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lykke til. Men kan du ikke fortelle litt mer om boka di? Vi er noen som ikke er på facebook her skjønner du. :O)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Så deilig at det er flere enn meg som knapt vet hva denne fjesboken er :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Noen ganger får jeg lyst til å gi en stjerne for en stjerne...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå kan du lese litt mer hva den handler om. PS: det er bare å oppgi prektigheten, og komme seg på facebook;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva i all verden har prektighet med å ikke være "på facebook" å gjøre???

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det var en spøk. Noen snakker om sitt fravær på facebook som om det var noe selvforhøyende, at de har hevet seg over den grøten av overflatiske synspunkter og meninger som forekommer der. Oppgi prektigheten og skaff deg en profil, der er tross alt bare å la være å lese andres pjatt. Nuvel, anser dette som avklart. Siden du brukte hele tre spørsmålstegn måtte jeg svare.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror nok de fleste av oss her inne på bokelskere.no som ikke ønsker oss å opprette en facebook-profil, har en HELT annen begrunnelse enn den du tror: vi prioriterer rett å slett å bruke tiden vår annerledes enn deg. Vi prioriterer blant annet å bruke tiden vår på nettfora som dette, i tillegg til en rekke andre gjøremål som vi antagelig ikke har til felles med deg... Fb-brukere må så gjerne fleipe på vår bekostning, men ikke prøv deg: du har egentlig ikke skjønt hvorfor vi har valgt bort facebook! Det beviser du ved å gjenta oppfordringen om å oppgi prektigheten...

Du, forresten - strikker du? Hvis ikke: hvorfor ikke det, da? Ærlig talt, oppgi prektigheten og skaff deg et håndarbeid! - Ser du på "Frustrerte fruer"? Hvorfor ikke? Nei, hør nå her: oppgi prektigheten og... (Nei da, jeg ble ikke voldsomt provosert, jeg bare syntes du jammen fortjente svar på tiltale. Det er du selv som har stukket hodet frem her, vet du! ;-P Og HVIS du lurte: JEG strikker, ja, men ser ikke på "Frustrerte fruer", nei. Anser ingen av delene som et "prektighetsbevis"...)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hmmmm.... Veldig mange - de fleste? - bruker egentlig ikke noe særlig TID på Facebook.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mmmneiii? Men alle de små tingene man "ikke bruker særlig tid på" (eller tror man ikke bruker særlig tid på) - sammenlagt så er de med på å spise opp tiden din. (Jeg snakker på egne vegne også her: "jeg skal bare bruke fem minutter til å (sjekke mail/nyhetsoverskriftene/bokelskere.no/..., lese ut kapitlet, strikke ut omgangen,...)" - og vips, der var det gått en time, gitt! Poenget mitt er egentlig at alle må ha "lov" til å prioritere som de vil, og prioritere bort det de vil, uten å bli tillagt rare motiver av folk som gjør andre valg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jada - helt enig. Selv BRUKER jeg tid på fb - som helt sikkert hadde vært bedre anvendt på andre ting (det mener jeg virkelig selv også)! :) Men mange av mine fb-forbindelser er inaktive, de er sjelden inne på siden og skriver kanskje noe en gang i året, om såpass. Det var helst de jeg tenkte på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner. Selv er jeg sånn at jeg lett "roter meg bort" i ting jeg finner interessante, spennende eller morsomme, og derfor må jeg ha en tilleggsbegrunnelse for å "begynne på" et nytt sosialt medium, utover at det "går an å være der". Bokelskere.no: bøker er en hovedinteresse. Youtube: musikk og film er en hovedinteresse (men jammen bruker jeg mye tid på andre typer videoer der også - og så går tiden til helt andre ting enn det emnet jeg startet med å se på/lete etter...). Og så videre. Nei - jeg har nok å følge opp som det er, jeg for min del. Og jeg tror altså - i motsetning til trådstarter, åpenbart - at der er jeg på linje med et stort antall andre ikke-fb'ere. Men i grunnen blir det jo bare spekulasjoner, både fra hans og min side. ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

YouTube er en tidstyv!!! "Heldigvis" har høyttalerne til pc'n min tatt kvelden, så nå er jeg ikke lenger der inne...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sånn "flaks", da! ;-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

nå har eg søkt og søkt, finner ikke boka di!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvem sin bok (siden du har svart til annelingua)? Min finner du ikke noe sted enda i alle fall, siden den kommer ut i okt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jaja:) utsnitt:) det vil vi ha:) leter ette boken din:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det ikke mulig å lese utsnitt av boken heller.? Føler meg litt lurt jeg da!!!! Litt tidlig å annonsere for boken.? ( men skjønner du er stolt, med god grunn).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle kan lese beskrivelsen av boka fra baksiden av den, som pastet i begynnelsen av boka. Også er det link til facebook siden der fremsiden av boken kan ses. Notisen her var mest ment som en "link" til facebook siden. Event på facebook har jeg igjen laget for å informere venner og kjente og andre interesserte. Som beskrevet på facebook sida er det mulig allerede nå å forhåndsbestille boka gjennom meg (fungere slik: send meg navn og adresse, og du får tilsendt boka+faktura i posten direkte fra forlaget, når boka kommer i oktober). Jeg kan ikke begynne å "lekke" manuskriptet:-). Det har jeg ikke lov til pga kontrakt:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn Christin