For tiden er det et evig kaos i bokhyllene mine. Jeg har for det meste sluttet å kjøpe bøker, og skal snart ta meg en opprydning. Bøker som ikke kommer til å bli lest igjen skal gies bort - i bokhyllen min skal det bare være bøker jeg har et nært forhold til. Kommer nok fremover bare til å kjøpe bøker som har gitt meg noe, og evt som jeg vil låne bort til andre. Leier for det meste på biblioteket =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg låner også alt på biblioteket (hvis de har boken der), og så kjøper jeg de jeg får et forhold til eller vil lese igjen. Gidder ikke kaste vekk flere hundre kroner på bøker som ikke er verdt det, men jeg pleier å kjøpe litt på loppemarked for å støtte en god sak, og så gir jeg de bøkene jeg ikke likte tilbake til nye loppemarked :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita Ness