det er helt sant at det tar opp alvorlige temaer, men det blir gjort på en mer humoristisk måte, slik at man faktisk kan le av det.. og det beste av alt.. det ordner seg på en eller annen måte:) The Charming man har jeg ikke lest ennå, den er bestilt, så venter på den..Men tror vel ikke disse bøkene står først på ønskelisten til menn..

takk for anbefalingene:) skal sjekke det ut :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

stephanie plum bøkerne av janet evanovich er ikke helt samme type bøker men de er veldig gode.¨ sp handler om en 25 årig dame som må flytte hjem til foreldrene sine etter å blitt sparket fra jobben sin. hun får jobb hos fetteren på et dusør jeger firma og problemene baller på seg. bøker som blander humor,krim,kjærlighet og spenning veldig godt. anbefaes sterkt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate Kristin