jeg har blitt hekta på Marian Keyes sine bøker, men har nå straks lest alle som er oversatt til norsk.. Er det noen som har forslag til andre forfattere som er i den samme sjangeren..?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Andre populære "chick-lit" forfattere for tiden er jo bla Cecilia Ahern, Jill Mansell og Sophie Kinsella!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

flotters:) da har jeg fått mange gode tips:) takk...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

takk takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en ny forfatter for meg. Kan du skrive litt om hva slags bøker dette er?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det er typisk jente bøker. Hun skriver mest om jenter, om livet dems i forhold til karriere, kjærlighet etc, på en humoristisk måte.. Det er vel feel-good litteratur:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK. Kanskje ikke innertier for en herremann på over femti?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

nei det tviler jeg på.. men men.. aldri si aldri :p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enkelte av Keyes bøker har langt alvorligere tema, da (ikke at ikke kjærlighet er alvorlig, men...). Rachel's Holiday, f.eks. er en utmerket innføring i alkoholisme og avvenning (og Keyes vet hva hun snakker om), mens This Charming Man tar opp mishandling. Ingen av dem kan vel klassifiseres som standard "chick-lit".

Men tilbake til anbefalinger... Har du lest Rosamund Pilcher, Maria? F.eks. September. Ikke at det nødvendigvis er så likt Keyes, men jeg liker begge, så kanskje du også vil?

Jane Green er en annen som er litt mer i samme gate som Keyes' "lettere" bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det er helt sant at det tar opp alvorlige temaer, men det blir gjort på en mer humoristisk måte, slik at man faktisk kan le av det.. og det beste av alt.. det ordner seg på en eller annen måte:) The Charming man har jeg ikke lest ennå, den er bestilt, så venter på den..Men tror vel ikke disse bøkene står først på ønskelisten til menn..

takk for anbefalingene:) skal sjekke det ut :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

stephanie plum bøkerne av janet evanovich er ikke helt samme type bøker men de er veldig gode.¨ sp handler om en 25 årig dame som må flytte hjem til foreldrene sine etter å blitt sparket fra jobben sin. hun får jobb hos fetteren på et dusør jeger firma og problemene baller på seg. bøker som blander humor,krim,kjærlighet og spenning veldig godt. anbefaes sterkt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHilde