Jeg anbefaler Sofie og Kathrine-serien (Grete Haagenrud) av hele mitt hjerte. Leste den selv høyt for min lillesøster for rundt 10 år siden:) Den er ikke akkurat av nyere dato, men fortellingen er spennende, rørende, nær og varm. Og like viktig (syns jeg) er at den også er lærerik idet den gir et barnevennlig men realistisk innblikk i hverdagslivet under okkupasjonen av Norge:) Jeg skal hvert fall lese serien for mine barn - hvis jeg en gang får noen!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

I vårt hus er serien med LasseMajas dektivitbyrå veldig populære, og jeg har brukt serien mye til høytlesning i skolesammenheng.Bøkene er passe lange slik at alle kan klare å følge tråden i historien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald Andersen