Det er altfor mange og altfor dårlige emneord her fra før. Det finnes ingen konsekvens i bruken av emneord, store og små bokstaver, med eller uten anførselstegn. Og "elendig bok" er i hvert fall ikke et kvalifisert emneord.

Problemet med dette er at det er forskjell på emneordene "Oppvekst" og "oppvekst". Hvilket betyr at mange emneord bare viser til en enkelt bok, og da er jo hele hensikten med emneord borte. Fikk jeg ønske mitt ville denne funksjonen bli fjernet, eventuelt at man kunne legge til egne emneord på sin egen side, og som ikke var synlige for alle andre. La de profesjonelle lage emneord for oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tja, spørs vel hvilke bøker man ser på. Noen mangler, og jo, noen har lange lister med emneord som ikke er spesielt relevante. Men hvis "O"/"o" problemet kunne blitt løst hadde det hjulpet litt. Selv prøvd å finne bøker gjennom emneord iblant, men gir raskt opp og googler det i stedet.
Hva med type "fyll inn" kategorier av emneord? Begrenset, men informativt. Altså spesielle "fyll inn"-bokser for det. Som steder, ca årstall, spesielle begivenheter, store temaord.
Bruker for øvrig mye tid på å fylle inn manglende sidetall, forsidebilder og lignende. Synes det er morsomt. Men det hadde virkelig vært noe å få emneordene i litt mer orden, med 4-5 måter å skrive hvert ord på, blir det også 4-5 ganger flere emneord enn nødvendig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, en standardisert liste over emneord ville nok ha vært en bedre løsning. En annen utfordring er bokmål/nynorsk, et eksempel på dette er emneordene Vampyrar/Vampyrer. I utgangspunktet ikke veldig forskjellige, men Vampyrer gir en treffliste på over hundre sider, får du kun ett treff på Vampyrar, hvis jeg husker riktig. Det burde i hvert fall vært inkludert en løsning som tok hensyn både til språkform og stavemåte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagMalinn HjortlandAmanda ASynneMHarald KHilde VrangsagenIngeborg GTuridmajaHelen SkogIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorHeidi HoltanVannflaskeJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannIngunn SINA TORNESsomniferum