• Pickwick-klubbens etterlatte papirer av Charles Dickens - en underfunding og fengende roman i to bind. Leser den som et ledd i det felles opplegget som går ut på å lese og diskutere "Dickens samlete" her på bokelskere. Heng deg på!
  • Dyr jeg har kjent av Cora Sandel. Leser etter anbefalinger fra andre bokelskere. Sandel skriver nydelige, små dyrehistorier, og hun løfter dem opp på et allmenngyldig nivå. Leser høyt for barnebarnet på 11 år. Hun er ambivalent - fasinert, men trist at alle dyrene dør.
  • Mot til å skrive av Berit Hoff. En bok om å skrive skjønnlitterære tekster, som forhåpentligvis skal gi meg mot og evne til å fullføre noe av skrivebordsproduksjonen. Inspirerende!
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Oj! Jeg visste ikke at Cora Sandel har skrevet dyrefortellinger! Noe så spennende! Dem må jeg få tak i! Jeg håper at Hoff kan gi deg det du trenger! Hva er det du skriver? Fortell! Jeg beundrer alle dem som tar tak i skriveönsket deres og hiver seg utpå! Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk skal du ha!
Sandels lille bok er vel verdt å jakte på! Jeg fant den helt tilfeldig i en bruktbutikk, et av mange gode tips fra bokelskere.

Mitt skrivearbeid er i sin spede begynnelse, så skjørt at jeg enda ikke tør slippe det ut i den store verden. Forteller mer når tiden er der :-)

Jeg har tidligere skrevet en rekke lærebøker (helse- og sosialfag) og den kulturhistoriske Veierland forteller, om min lille øy i Ytre Oslofjord.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har stor sans for Charles Dickens, men ikke for prosjekter som går på å lese en forfatters samlede produksjon konsentrert. Får håpe det holdes liv i diskusjonen over et par titalls år, så går det jo an å komme med noen innlegg inninblant..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas