Veldig enig her! Tenker at etter hvert som Larssons bøker har blitt så godt likt, er det en del som gjør seg opp meninger om disse på forhånd, de ikke vil være enige ned resten av ”folket”. Man ønsker ikke å lese/like disse populære bøkene, men holde seg til de litt på siden, og siden man ikke var med å ”oppdage” disse fantastiske bøkene kan det være det samme. Det kan dere bare mene, tror andelen som liker bøkene er langt større. Akkurat denne boka har et gjennomsnittsterningskast på 5,13 av totalt 854 terningskast.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Der er jeg helt enig. Jeg er en av dem som gjerne er skeptisk til det "alle" leser, og tenker at det skal f ikke jeg gjøre. Men så har det seg slik at jeg er norsklærer på vgs, og denne serien er en gjenganger til særemnet. Derfor skulle jeg gi den en sjanse, og likte den veldig godt. Det ER krim, og krimsjangeren har sine oppskrifter som det er få forunt å gjøre mye med. Heller ikke Nesbø finner opp kruttet i sine bøker, der er det også gjentakelser og klisjeer. Om man ikke liker krim, bør man kanskje heller ikke lese det?? Jeg personlig liker ikke biografier, og leser derfor ikke Willochs biografi. Jeg liker imidlertid krim, og har gitt denne en sekser - nettopp på grunn av all informasjonen. Hvis Larsson kun hadde informert oss om det som førte rett til løsninga, da hadde vi ikke hatt ei bok, men et notat.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

DemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieBjørg  FrøysaaStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieLinda NyrudAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23Stine AskeMaiken