Koste meg med denne boka hele veien til slutten; men der ble det bråstopp. Skikkelig antiklimaks! Jeg hadde underveis tenkt ut mange alternative måter boken kunne twiste, men nei.. Jeg ønsket meg vel noe mer i retning av Setterfields "Den sjette fortellingen" og McEwans "Om forlatelse". Boka er lettlest og fengende. Personene er nokså karikerte, og etter å ha sett Downton Abbey-tvserien på nytt ser jeg at mange av personene i denne serien er nærmest direkte kopiert inn i Mortons bok. Men Morton oppgir da også selv Downton Abbey som inspirasjonsskilde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Heter ikke diane setterfields bok "den trettende fortellingen" ikke SJETTE som du skrev...? det kan hende du mener en annen bok enn meg, men hvis vi mener samme bok så skjønner jeg hva du mener. begge handler om fortid og mysterier så det er lett og sammenligne! Jeg like setterfields bok besst av disse to fordi mortons bok var litt for lang og i tillegg skjønte jeg tidlig hva som ville skje. men er enig med at slutten var et klimaks og det aller siste kapittelet var skikkelig bråstopp på boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jovisst heter boka "Den trettende fortellingen"! Skjønner ikke hvor jeg fikk "den sjette" fra...!? Antagelig skrevet en sen kveldstime.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt Fagertveit