SynneM etterlyste erfaringer fra deltakerne i etterkant. Her kommer mine:

1.Var det verdt det? Så absolutt, det var en morsom opplevelse. Koste meg med lesingen og deltok blant annet i konkurranser og besøkte andre leseelskeres blogger for avbrekk.

2.Hva oppnådde du? Jeg leste én veldig god bok og en passelig god bok. Jeg stresset overhodet ikke med lesing men koste meg bare, så hadde jeg pauser hvor jeg gjorde litt annet. Ble to timers søvn også på meg så jeg fullførte ikke 24 timer, visste jeg ikke hadde mulighet til å sove ut på søndagen. Da var det greit å sørge for litt søvn.

Håper det blir et maraton igjen hvor jeg har mulighet til å delta i fulle 24 timer. Dette var veldig morsomt :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig. Syntes det var kjempe morsomt arrangement. Desverre fikk jeg ikke vært med i alle 24 timene, da det skjedde ting og saker :P hehe Neste gang vil jeg nok prøve og sette av så jeg kan være med gjennom hele greia :)

Selvom jeg bare var med sammenlagt 7 timer, syntes jeg jeg fikk lest en god del :) Fikk lest ferdig en bok jeg var i gang med + 1 helt ny en. Og 2 små historier :) I alt godt og vel litt over 400 sider, tror jeg jeg kom frem til :)

Ser frem til neste gang :D Og håper jeg har fri :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAva