De bøkene du nå har lest er min lille dårlige samvittighet. Jeg har hatt de stående i årevis uten å ha lest de.
Men en dag må de vel til pers.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg hadde latt de bli stående om jeg var deg;) nå blir jeg vel nedstemt, men dette er noe av det kjedeligste jeg har vært borte i. Og det har null og niks med min alder å gjøre, men rett og slett at jeg fant personene i boken totalt uinteressante. Jeg ventet så at det skulle skje noe, men det gjør det jo ikke. Ihvertfall ikke i den første boken, som når sant skal sies var den eneste jeg (såvidt) kom meg gjennom. Men hver sin smak;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det gjelder meg også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bare å glede seg, synes det var en fornøyelse. Jeg husker godt at mamma leste disse bøkene da jeg bodde hjemme,tok noen år før jeg fikk lest de, men plutselig dukket de opp i en tråd her inne og jeg husket disse bøkene fra bokhylla hjemme....anbefales:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke hatt de på vent i åresvis akkuratt, men de står i hylla mi og venter. satser på å begynne å lese på de i løpet av sommeren. Lykke til uansett når du måtte kaste deg over de:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

JarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald K