Denne koste jeg meg virkelig med, artig med skrivemåten på 1930 tallet, veldig annerledes skrevet enn nåtidens litteratur, men godt og fengende skrevet:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Alle i familien elsket disse bøkene, unntatt jeg.... Leste laaangt inn i første bind og ventet på at man skulle bli kjent med personene, men det skjedde jo aldri. For meg ble det så fjernt og utvendig. Men - kanskje en gang...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen ganger er det bare sånn, alle liker boka men den fenger ikke deg. Opplevd det mange ganger selv:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg endelig lest denne trilogien. Jeg skulle nok ønske at jeg hadde lest dem som barn/ungdom, som jeg har forstått at mange andre her inne har gjort. Bøkene er jo for all del bra nå også, men jeg tror kanskje jeg hadde kunne leve meg enda mer inn i historien om jeg hadde vært yngre.

Jeg har gått rundt og trodd at disse bøkene var sosialrealistiske, litt mørke, dystre og tunge, men der tok jeg feil. Dette er jo på en måte eventyr, hvor de gode er veldig gode og de onde veldig onde, men morsomme og underholdende var de virkelig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

denne trilogien er en av de beste jeg noen gang har lest. storslått litteratur fra en glemt forfatter :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leste hele trilogien for andre gang (siden 1970-tallet) for noen uker siden, og kan ikke få lovprist denne forfatteren nok. Han fortjener virkelig en høyrøstet "comeback"!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg leste også disse bøkene på 70-tallet. Det var blant de første voksenromanene jeg leste som ungdom. De grep meg sterk da, og var like gripende da jeg leste dem om igjen for et års tids siden. Sterk historie, strålende fortalt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg synes det er herlig at gamle, gode forfattere kommer til heder og verdighet igjen....helt enig med deg...:-)han fortjener en plass i bokhylla til enhver bokelsker....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De bøkene du nå har lest er min lille dårlige samvittighet. Jeg har hatt de stående i årevis uten å ha lest de.
Men en dag må de vel til pers.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg hadde latt de bli stående om jeg var deg;) nå blir jeg vel nedstemt, men dette er noe av det kjedeligste jeg har vært borte i. Og det har null og niks med min alder å gjøre, men rett og slett at jeg fant personene i boken totalt uinteressante. Jeg ventet så at det skulle skje noe, men det gjør det jo ikke. Ihvertfall ikke i den første boken, som når sant skal sies var den eneste jeg (såvidt) kom meg gjennom. Men hver sin smak;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det gjelder meg også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bare å glede seg, synes det var en fornøyelse. Jeg husker godt at mamma leste disse bøkene da jeg bodde hjemme,tok noen år før jeg fikk lest de, men plutselig dukket de opp i en tråd her inne og jeg husket disse bøkene fra bokhylla hjemme....anbefales:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke hatt de på vent i åresvis akkuratt, men de står i hylla mi og venter. satser på å begynne å lese på de i løpet av sommeren. Lykke til uansett når du måtte kaste deg over de:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Carine Jensentove NessLisbeth Kingsrud KvistenErlend Haugen  VikhagenRisRosOgKlagingClarityHeidi BAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeMarianne MWencheRune U. FurbergTorill Elisabeth RevheimNalaNinaJulie StensethMartinenLesevimsaBenedicte Sønsteby AndreassenKarin BergJohn LarsenIngunnJAlice NordliMarte OnarheimDolly DuckKirsti Vettran NederhoelSusan StensrudKaren PatriciaBerit RMadameLinda LarsenThomas Røst StenerudCecilieelmemoiraSverre HoemSiljeIngunn SReadninggirl20Harald Andersen