Det ble plutselig endring i helgeplanene her, så jeg kommer til å befinne meg på hytta i helga. Muligheten for å komme på internett er ikke så stor, med mindre jeg labber bort til onkel og låner hans steinalder-pc. Men om jeg ikke kan bidra så mye over nett og kommunisere med andre underveis, så skal jeg uansett kose meg i mitt eget og bøkenes selskap. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Gi oss gjerne en oppdatering om hvordan det har gått og hvilke bøker du leste når du har anledning til det =) Gjør ingenting om det er etter søndag. Og kos deg på hytten med bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal jeg gjøre! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T