Vi er nok mange som går med en forfatterspire i magen.. :) Min største drøm er å stå med min bok i hånden, se den i bokhandlen og vite at noen faktisk vil lese min historie! :) Føler at jeg fortsatt er ganske ung, så jeg leker med ordene i en blogg i stedet, samler livserfaringer og andre kunnskaper, som etterhvert vil bli nyttig når man skal skrive. Holder på med et barnebokprosjekt nå, litt morsomt å bruke fantasien og slippe å sjekk kilder/rett/galt hele tiden! Men om det blir utgivelse gjenstår å se! Lykke til med din drøm, det er bare å ha tro på seg selv, og jobbe mot målet! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg skriblet for skrivebordskuffen i mange år, men på et eller annet tidspunkt bestemte jeg meg for fullføre noe. Uansett hva det var. Bare få noe ferdig og sende det ut i verden. Jeg tror ofte det kan lønne seg å begynne med et mindre prosjekt på den måten (i mitt tilfelle en novelle), og gjennomføre det. Nå skriver jeg både underholdningsromaner - serier, barnebøker og krim - så for meg er historien det viktigste. Jeg jobber med en ide i lang tid før jeg begynner selve skrivingen. Jeg må vite at ideen er god nok før jeg bruker en masse tid og energi på den. Noen ideer egner seg for bøker, andre for noveller, og de aller fleste hører hjemme i söppelkurven. Talent er selvsagt viktig, men det hjelper ikke hvis man ikke klarer å gjennomføre. JO mer du skriver, jo bedre blir du. Anbefaler alltid Stephen Kings bok om skriving - han gir gode råd og masse oppmuntring. Lykke til!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechAnne Lise JohannessenSynnøve H HoelRobinLars Johann MiljeTorill RevheimAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMorten MüllerSolAnneBeathe SolbergHeidi Nicoline ErtnæsBente L.Tine SundalIreneleserNtotheaKristofferAnitaCecilieAlice NordliGro-Anita RoenMarit HåverstadTurid Kalvatn SchøyenBjørn T. SkjævelandIngvild SBerit RSverreDanielCathrine PedersenGroCecilie EllefsenHilde H HelsethEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie Stensethingar hLailaTor Arne DahlElinBe