Jeg har ikke noen spesielle julebok-tradisjoner, men jeg lurte litt på om jeg kanskje skulle starte en i år. Tenkte det kunne være koselig å lese A Christmas Carol om igjen nå før jul, eller kanskje på selve julaften. Med Askepott på tv og Dickens sitt juleeventyr kan man vel ikke unngå å komme i julestemning?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

A Christmas Carol er alltid et gledelig gjensyn, og hvis man har barn er Gubben og katten og nissemaskinen også en herlig bok å ta frem i disse tider. Jeg har lest den nå for 4. gang for min sønn, og vi lo like godt i år og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så sant så sant!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein