Ja, ikke sant, isåfall må man jo leve isolert fra resten av verden...og i lengden tror jeg det blir litt kjedelig! Kunne du tenkt deg at boken blir filmatisert? (Er det forresten noen av bøkene til Bredow som er blitt filmatisert? Hvis nei - det er synd, for noen av de er veldig bra...!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har lest alle bøkene til Bredow, og synes alle sammen er kjempebra! Kunne gjerne tenkt med film. Men samtidig er jeg redd filmen hadde blitt helt annerledes enn det jeg ser for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja.. Det tror jeg også. Og tror kanskje boken hadde blitt sett på som veldig tabu, hvis den hadde endt "lykkelig". Ja det hadde vært spennende, hvis de hadde lagd en film som er bra nok til boken! (Jeg tror ikke det, har ikke hørt noe om det hvertfall. Jeg har bare lest to av bøkene hennes, men liker henne veldig godt.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundHarald KSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein