nydelig begynnelse, men fra midten omtrent daler kvaliteten .... (altså dårlig slutt). synd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg tror jeg er enig. Lenge siden jeg har lest denne. Det jeg kan huske veldig godt er begynnelsen, hva som skjedde på slutten har jeg helt glemt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte slutten veldig godt, det er trist men det var en realistisk handling. Det måtte liksom ende slik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er kjempeglad i boken, og den står på den beste plassen i bykhyllen min. Jeg hadde også kanskje håpet på en annen slutt, men slutten er hel grei, og jeg synes man egentlig ikke kan forvente mer. Men jeg synes det er en fantastisk bok! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er også enig i at slutten er dårlig. Den er veldig trist og lite original. Men hva kan man vel forvente? Jeg mener, hvordan tror DU det kunne liksom gått med bra med de 2, videre i livet, mener jeg??..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Det er jo umulig at det kunne fått en lykkelig slutt.. Det hadde jo vært fint. Men feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, ikke sant, isåfall må man jo leve isolert fra resten av verden...og i lengden tror jeg det blir litt kjedelig! Kunne du tenkt deg at boken blir filmatisert? (Er det forresten noen av bøkene til Bredow som er blitt filmatisert? Hvis nei - det er synd, for noen av de er veldig bra...!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest alle bøkene til Bredow, og synes alle sammen er kjempebra! Kunne gjerne tenkt med film. Men samtidig er jeg redd filmen hadde blitt helt annerledes enn det jeg ser for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja.. Det tror jeg også. Og tror kanskje boken hadde blitt sett på som veldig tabu, hvis den hadde endt "lykkelig". Ja det hadde vært spennende, hvis de hadde lagd en film som er bra nok til boken! (Jeg tror ikke det, har ikke hørt noe om det hvertfall. Jeg har bare lest to av bøkene hennes, men liker henne veldig godt.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en stund siden jeg leste den boken, men jeg syntes den var ganske bra. Men ikke en toppersbok om ikke jeg husker feil...

Men det er som du sier; Synd

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg