Veldig enig. Denne boken var virkelig en tankevekker som tar opp problemer mange er redde for å snakke om, i frykt for å bli sett på som rasister. Derfor var det herlig befriende å lese denne boken, skrevet av en "på innsiden", noe som førte til at jeg kunne slappe av og virkelig ta til meg det som ble skrevet, i stedet for å være redd for at forfatteren egentlig bare led av fremmedfrykt og fordommer.

For selv om man er veldig åpen for innvandring og kulturmiksing kan man jo ikke lukke øynene for de store problemene som faktisk er her, og ikke vil gå bort med midnre noen tar tak i det og GJØR NOE. Slik som Ayaan Hirsi Ali gjør.

En bok alle bør lese! Ayaan er virkelig en imponerende, modig og klok dame.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Flott sagt og skrevet! :)
Jeg opplever bøkene hennes på samme måte som deg.

Alle vi som ikke har kjent eller kjenner hennes kultur på kroppen, bør lytte til hennes kloke ord med alle sanser åpne, og jeg håper også at vi klarer å gjøre noe med disse problemene før de blir altfor store. Noen vil jo si at problemene har vært altfor store altfor lenge allerede. Jeg er spesielt opptatt av måten jentene blir behandlet på i den somaliske kulturen, så vel som i en stor del av den tradisjonelle islamske verden.

"Nomade" er ei bok som sitter i hukommelsen lenge etter at den er ferdiglest.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

AnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie Uvaag