Joda, kjenner til det. Har dykket litt inn i gnostisismen :) Selv om det ikke gjorde meg kristen igjen, har funnet min "religion" i de våknes lære:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hva legger du i de våknes lære?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et annet navn på buddhismen:) Buddha betyr den som er våken, så navnet de våknes lære er brukt om buddhismen fra gammelt av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant :) Vi kunne nok diskutert i flere dager rundt disse tingene. Så med det vil jeg si: kos deg. Jeg tror for øvrig bare det er én vei til Gud - gjennom Jesus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, vi kunne nok diskutert dette opp og ned ad vegger:) Kos deg du også, så kan vi være enige om å være delvis uenige:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill Austgulen