Det er noe spesielt å lese disse bøkene fra de "eldre" damene synes jeg. Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor like vi er, om vi er født på 1800-tallet eller 1900-tallet. Om tanker og følelser, lengsler og ikke minst: utfordringen med å være kvinne og mor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er jeg enig i Hilde :)
Det som imponerer meg er hvor sterke de har vært de som har valgt å bryte ut av ekteskap, leve som alenemor, ytre sine tanker og meninger høyt etc. Dette tiltross for de strenge moralske reglene som kvinnene skulle forholde seg til den gangen.

Helt klart at man kan kjenne igjen mange av tankene som disse unge kvinnene hadde. Er ferdig med Alberte-trilogien og i Alberte kan man jo også kjenne seg igjen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidi