Dette er jo direkte ufint. Om det har vore mange slike diskusjonar her tidlegare, kan jo det også forklare noko av den litt såre reaksjonen mange kjem med når bøker blir kritisert.

Likevel, eg trur fleirtalet her inne ønsker å diskutere bøker på ein konstruktiv måte. Og konstruktive diskusjonar krever begrunningar og velvilje. Dårleg begrunna innlegg og innlegg med mangel på vilje til å forstå kva den andre meiner fungerer sjeldan godt i ein slik samanheng som denne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, både den tråden jeg liket til og den som sikkert er slettet har/hadde et direkte ufint startinnlegg, det kan faktisk minne litt om mobbing. Og du har helt rett i at om det har vært mye sånt tidligere, så kan det være medvirkende årsak til at enkelte reagerer som de gjør når en bok de liker blir kritisert, det har jeg faktisk ikke tenkt på.

Som deg sitter jeg med inntrykket av at de fleste her inne diskuterer seriøst, eller skriver helt harmløse, om enn til tider litt irriterende, innlegg bestående av en setning som forteller om en bok er bra eller dårlig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi får gjere vårt til å bidra til at dei seriøse og gode diskusjonane blir oppretthaldne. Men for meg er ikkje det det same som å seie at alle bøker er like gode, for det synest eg ikkje dei er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig med deg. Jeg kommer til å fortsette å skrive saklige innlegg hvor jeg begrunner hva jeg liker eller ikke liker med en bok. For det skal selvsagt være lov å skrive at man ikke liker en bok så lenge man er saklig, begrunner det og ikke går til angrep på de som liker boken. Det hadde blitt en grusomt kjedelig verden om alle skulle være like og ha samme smak, det gjelder jo bøker også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakim