Jeg er jo en bokelsker bosatt i Bergen, men jeg forstår ikke spansk eller er spesielt entusiastisk til Don Quijote, beklager. Egentlig burde jo du, KjellG, ta turen:) Benytte sjansen til å kombinere et besøk i en av Norges vakreste byer med en av dine store interesse, DQ og Spania,hehe. Vi kunne jo ha som mål å treffes, alle vi DQ-leser, til en festaften i Bergen 2012 med dramatisering og annet DQ-moro;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det var dette eg tenkte på - å møtest der, altså. Det med representant var mest sagt i spøk, da ... Eg er i ein av dei vakraste byane, Trondheim, den dagen det er møte, men når eg får meir informasjon om prosjektet, skal eg gi lyd frå meg, og eg ser fram til oppsetjinga i den vakre byen Bergen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil