Skrev jeg Bly? Mente Bisettelsen. Bly var en god oppfølger; ikke på langt nær så god som Beatels, men gjenkjennelse er viktig i oppfølgere, synes jeg, og det fant jeg ikke i Bisettelsen (så langt som jeg kom før jeg avbrøt), men i Bly var ikke det noe problem. Er veldig lenge siden jeg leste den(også), men er ganske sikker på at den stod til forventningene.

Syltetøy er en grei sammenligning; må innrømme at jeg var også av den oppfatning at "alle" likte jordbærsyltetøy,hehe. Jeg er forøvrig ikke spesielt glad i brunost/ geitost- uten at jeg kan overføre det til noe litterært..;) Finnes det en bok det forventes at alle nordmenn bør like, basert på at det er rotnorsk? Ser Tone LB, i en annen tråd, "tvinger" alle sine utenlandske gjester til å smake brunost :O Kanskje folkeeventyrene våre er brunosten/ jordbærsyltetøyet? Ser at jeg er medansvarlig for at digresjonen etterhvert blir større enn hovedinnlegget. Beklager Rose- Marie, du vet hvordan det kan gå/ utarte seg her inne;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nei, du har rett. Meinte Bisettelsen. Har retta det nå. Takk. Ventar med Bisettelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaIvar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine Sundalsomniferum