Du tar ingen sjanser med andre ord ;)

Låner du på biblioteket hvis du er usikker da eller? Jeg har selv kjøpt bøker etter å ha lest dem som biblioteksbok...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det gjør jeg også, lurer meg litt på, å låner på bibloteket for å bli sikker, er den bra så kommer den skal kjøpe meg lista. Det er vel ingen overraskelse at den er evig lang.:o) Ellers hvis jeg skal kjøpe bøker uten å vite noe om dem bruker jeg en god del tid på å ha heftige diskusjoner med meg selv (nesten slik at jeg må gå imellom for å unngå håndgemeng med meg selv), lese bakside tekst og bla litt inni, så etter mine diskusjoner med meg selv og litt dristighet så tar jeg gjerne med meg en ukjent bok/forfatter (tar ikke fysisk med meg forfatteren altså), det skjer nok oftere at jeg kjøper enn at jeg setter boka tilbake. Er det noe kjent så slipper jeg denne problemstillingen og handler vilt og uhemma.:o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker ikke å kaste bort penger. Jeg låner en del på biblioteket ja,men det er så mange bøker i huset mitt nå at jeg må ta litt hensyn til hva jeg velger å kjøpe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol