Synes ikke ordet diskusjon er skummelt, det betyr enkelt og greit; drøfting av et emne. Forskjellen på en diskusjon og en krangel er at når man diskuterer så er man villig til å høre andre synspunkter enn sine egne, - og ofte kan dette føre til at man selv justerer sine oppfatninger. I en diskusjon aksepterer man at andre har andre synspunkter enn en selv,- noe som ofte kan være vanskelig. samtidig så kan man jo tillegne seg nye kunnskaper også da... Så ut i fra den definisjonen så synes jeg diskusjoner er flott:-)

Noen mennesker kan ikke diskutere, men ender alltid opp i en krangel; dvs å hevde sine meninger kun i den hensikt å overbevise den andre om at en selv har rett og er lite villig til å forstå andre sine synspunkter, - og i alle fall ikke å justere sine egne.

At det kan være vanskelig å holde seg på diskusjonsnivå er jeg enig i, - man ønsker jo at alle andre også skal det lyset man selv har sett...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, om man definerer det slik, så blir det jo greit. Det er vel sånn ordet har vært ment opprinnelig, men så får det av og til litt annen betydning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen Børresenmge