Takk for fint svar. Har litt mer spørsmål jeg da. Ba om en anbefaling på en av Sookie Stackhouse bøkene og på de 20 første resultatene fikk jeg opp samtlige bøker i samlingen. Noen av de opptil flere ganger med forskjellig cover. Hvorfor blir det ikke sortert ut bøker jeg har lest? Jeg er jo ikke interessert i å få anbefalt bøker jeg allerede har lest. Og for å være ærlig gidder jeg ikke bla meg gjennom ørti sider for å komme til en bok jeg ikke har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hvorfor blir det ikke sortert ut bøker jeg har lest?

Godt poeng; kanskje vi burde sortert bort leste bøker. Eller kanskje faktisk alle man har i boksamlingen sin.

Skal tenke litt over dette.

Det er forøvrig ganske typisk at bøker i samme serie blir anbefalt. Ikke alltid dette er nyttig, men slik virker disse anbefalingene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiac