Jeg tror nok det. Å kjøpe bøker er ikke en last og noe man bør kureres for med mindre man bruker penger man ikke har, eller noe i den retningen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg satt og løste kryssord i går kveld. Trenger litt ekstra trimming av de små grå. Da kom jeg over ordet bokavl. Har aldri hørt ordet, men skjønner at det er det vi driver med, vi avler rett og slett bøker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har bestemt meg for at jeg skal bruke dette som en forklaring når folk stiller spørsmål ved voksende boksamlinger. Jeg skal bare si at jeg driver avl:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, Solveig. For første gang i kveld fikk jeg meg en liten latter. Det var det som var forklaringen på ordet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det tok litt tid før jeg forsto det Gretemor, men nå ser jeg det helt klart. Det må være en bokelsker som fant på det ordet, en som stadig fikk spørsmål eller til og med kritikk for en enorm boksamling. Da kom vedkommende på å si at det handlet om bokavl, og det synes jeg vi kan begynne å gjøre også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, ordet er helt genialt. Det avles på så mye rart, så hvorfor ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. Martol