Jeg fikser ikke å lese bøker jeg har lånt på biblioteket, med mindre det er til en oppgave av no slag så jeg ikke skal lese hele. Veit ikke hvorfor det er sånn, men jeg kjøper heller bøkene enn å låne dem.

Jeg leser best "under press", som for eksepel i eksamens-tider og ved forberedelse til prøver, jeg bruker det for å stresse ned og leser derfor flere bøker når jeg har noe veldig viktig som må gjøres (sidene bare flyr av gårde).

Så offte som jeg har mulighet så hører jeg på musikk (med lite volum) når jeg leser, hvis boka er filmatisert så hører jeg på soundtracket for å komme i den rette stemningen (føler virkelig at bakgrunnsmusikken er den beste delen av en film i flere tilfeller) Annbefaler å prøve. :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg kjenner meg igjen med presset i forkant av en eksamen. Jeg bør egentlig lese fagbøker, men her sitter jeg og fisker etter tips til bøker jeg skal lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her også, har hatt en liten "tørkeperiode" i det siste og har ikke lest så mye, men nå har jeg fått vite hva jeg kommer opp i på eksamen, så nå er lesinga på topp igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm...ikke dumt forslag. Jeg leser for tiden I Blodet (Mystic River) av Dennis Lehane og jeg har soundtracket. Det er et vakkert soundtrack og Clint Eastwood har komponert nesten hele soundtracket selv. Kanskje jeg skal høre på den når jeg skal lese videre i natt. Takker igjen for forslag:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er virkelig helt super med soundtrack, ja. Leser Ringenes Herre, soundtracket fra filmene er jo helt fantastisk, elsker det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En som heter Bo Hanson har også laget musikk til dette.. vakker musikk

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Musikken til Bo Hanson er helt nydelig!! I sin helhet synes jeg det albumet er mye bedre enn filmmusikken til Ringenes Herre-filmene. En ting er at det er helhetlig, og så er det heller ikke laget for film - og dermed mer lyttervennlig om man bare vil høre på musikken uten å se noe film. Filmmusikken til Ringenes Herre er mye som filmmusikk ellers: veldig tydelig filmmusikk, selv om enkelte av verkene er bra. Dessuten er det så mange stilige elementer i Bo Hansons album. Man kan bl.a. høre hestehovene når de svarte rytterne er ute og leter etter ringen. Og man kan formelig høre hvor rask Shadowfax er. Og the Horn of Rohan: den lydeffekten han bruker med gitaren der er skikelig stilig. Jeg vet ikke om du har sett den svenske filmen Tilsammans, men noen av melodiene fra den plata er brukt der, i ganske sentrale deler av filmen. Ganske kult.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den tror jeg ikke jeg har sett, høres spennende ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har soundtracket til den første Ringenes Herre, men er flau av si at jeg har aldri kommet meg gjennom boka. Husker på videregående eller på den tiden at jeg prøvde to ganger å komme meg gjennom boka, men forgjeves. Liker jo filmene veldig godt. Skal prøve meg på boka en gang til når jeg har bedre tid:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T