Jeg er litt skeptisk til å øke denne grensen. I øyeblikket cacher vi ikke api-kall, så alle oppslag her går til databasen vår. Dermed er det fint om kallene er korte og kontante.
Å bli eldre er ikke å forstå mer, det er å vite at det mer å forstå.
Så kult! Hadde jeg sett denne meldingen før så kunne vi jo tatt en bokprat! Hvilke titler falt dere for?
Denne debutboka er veldig god!Parforhold ( lesbisk), skal/skal ikkje ha barn, kvardagsliv skildra md humor, varme, innleving. Godt språk, tilsynelatande leikande lett, sjeldan å påtreffe! LES!
Hjemme. Det er fiksa nå....
Leste Viks bøker om Elsi Lund for mange år siden, og de gjorde inntrykk på meg, så levende skildret, både Elsi og miljøet rundt henne, og tidsbildet er interessant og gir innsikt. Alltid likt Bjørg Vik!
Det er dyktig gjort av Flatland. Hun imponerer meg med sin innsikt og formidlingsevne. Men det er usigelig trist og vondt å lese bøkene hennes. Likevel håper jeg hun fortsetter å skrive!
Du har rett, den handler om sykelig besettelse. Leste den da jeg var ung, og da syntes jeg den var romantisk, men ikke nå lenger. Heathcliff er usympatisk og det er Catherine også. Det er rart med bøker som man leser som ung og tar opp igjen etter noen år. Enten får man det samme eller noe annet ut av bøkene enn man gjorde før - og synes at de er like gode nå som da, eller man blir skuffet. Eksempel på det siste er denne og Trygve Gulbrandsens "og bakom synger skogene"-trilogien. Fascinerte meg veldig i tenårene, men skuffer en voksen leser. Eksempel på det første er bøkene om Kristin Lavransdatter. Det er klassikeren sin det!
Forstår godt du føler deg utslitt etter å ha lest denne boka. Det er en påkjenning. Skummel og tankevekkende, og en påminning om språkets enorme betydning. Alle norsklærere på videregående: Les denne med elevene deres, enten den er pensum eller ikke. Den er viktig.
Notabene paa Sandens I Kristiansand har lydboeker til svaert lave priser! Kjoept og betalt av Notabene, niks, bare hypp paa aa spre lydboeker med et engelsk tastatur.
Tusen takk for tipset! Fant Musil til en femmer.
Original språkkunst, interessante problemstillinger med relevans til dagens hovedfokus i Norge. De første sidene fenget meg,og jeg gledet meg til fortsettelsen. Men så ble det jo på en måte ingen fortsettelse, storyen gled ut i det absurde, språkleken løste seg opp i fortellinger hvor humoraspektet fikk førsteprioritet. Greit nok, kanskje. Men jeg satt igjen med en skuffet følelse. Jeg fikk ikke i pose og sekk som jeg trodde en stund.
Har fortsatt bokklubbutgavene av Mobergs ut- og innvandrere, Rølvågs firebindsverk om samme tema, Vesaas Fuglane, Jensens Ikaros og et tyvetalls andre som ikke er blitt borte i løpet av en altfor stor rekke flyttinger i inn- og utland. Det eneste triste med disse utgavene, er at innbindingen ikke er av de beste. Når jeg tok opp Remarques uforglemmelige Tre kamerater og ønsket å lese den om igjen, falt den rett og slett fra hverandre.
Kanskje hadde jeg for høye forhåpninger til denne, etter alle kritikker jeg hadde lest. Mange gode poenger og en fin fortellerstemme, men slutten ble en nedtur for meg. Fikk vi noen god forklaring på hvorfor han aldri kontaktet Alex og Colin igjen?
To forfattere faktisk. Regner med at du kjenner til de to første bøkene deres: Hypnositøren og Paganinikontrakten. Hvis ikke så må du nok stenge deg inne for en periode;-)
Litt tidlig å si ... jeg reiser mye. Men jeg har veldig lyst!
God idé! Igjen: flott initiativ. Har gode erfaringer med "bloggtreff" i andre sammenhenger. Det pleier som regel å bli usedvanlig hyggelig. Og de herrer Nesse og Renberg bør absolutt innfinne seg. :)
Veldig bra initiativ. Det hadde vært en fordel om det ble lagt ut et mobilnummer for oss som ikke har anledning til å komme kl 18, men som gjerne vil finne "gjengen" litt senere. Alternativt kan man bestemme seg for et vannhull allerede og reservere noen bord der.