Meget rart, jeg har testet dette i Firefox selv, men kan ikke begripe hvordan det skjer.
Bare for å dobbelsjekke: når du sier at du "logga han av", mener du da at du trykker "logg ut" slik som i dette bildet?
Får du etterpå opp dette?
Vi får provisjon fra bokkilden/bokdykk om noen kjøper bøker etter å ha klikket seg inn dit fra oss.
Google-annonsene gir inntekt per klikk, men det er ikke bra om noen klikker på disse i vilden sky for å støtte oss, dette virker ikke.
Den beste måten å støtte oss på er å kjøpe bøker og å fortelle om dette nettstedet til noen man kjenner.
eg sorterte bokhyllene på denne måten for en times tid siden. Når jeg nå tok en kikk, lå de slik de hadde ligget før sortering.
Snodig. Jeg klarer ikke å gjenskape dette problemet selv. Klarer du?
Kan det være at nettleseren din viser den gamle rekkefølgen av bokhyllene? Trykk f5 på en pc/eple+r på en mac for å friske opp sida.
Dette var rart, og skal ikke være mulig. Jeg klarer ikke å gjenskape denne situasjonen selv, klarer dere det?
Lurer på om vi må betale noe i framtiden for å være med i bokelskere
Nei, dette er da virkelig ikke meningen. Vi håper at vi kan få nok besøk til at nettannonsene betaler utgiftene.
Frost er den romanen som for meg løfter Roy Jacobsen opp til en forteller av internasjonalt format. Det å ta fatt i sagatiden og gjøre en historisk biperson fra kongesagaer og ættedikt til et tankesentrum for historiske begivenheter i Norge og England for 1000 år siden, er imponerende. Jacobsen gir ikke bare en troverdig skildring av vikingetiden. Han tillegger folk troverdige tanker og skriver til og med slik en sagadikter kunne ha skrevet, uten at dette virker tilgjort. Historisk er Frost interessant fordi romanen setter den gamle tanken om blodhevn opp mot den kristne idé om tilgivelse, ikke bare i tanker og diskusjoner, men også gjennom handlingen på en slik måte at vi moderne nordmenn forstår dillemmaet ved datidens brytning mellom ulike moralbegreper. Frost er også en psykologisk roman. Skildringen av den indre frosten hovedpersonen Gest kjenner hver gang han føler at fortiden er i ferd med å innhente ham, eller når han står overfor moralske eller fysiske utfordringer, gjør dette ikke bare til en historisk sagafortelling, men til en moderne roman om hvordan vi kjemper med tilværelsens utfordringer. Frost burde være pensum i grunnskolen på lik linje med Peer Gynt og Sult.
Slår et slag for Roy Jacobsen, som ikke bare skriver fra Årvoll i Oslo (der han vokste opp), men som trekker tråder tilbake til Vikingetiden, der hovedpersonen Gest i den fantastiske sagaromanen Frost vandrer fra Trondheim til Nord-Norge og senere tvers gjennom Sør-Norge til "innlandshavet Mjors" (Mjøsa) og tilbake til Trondheim igjen.
Kan dessverre ikke hjelpe deg, da jeg ikke har lest Den Gaadefulde. Den regnes vel heller ikke som et av Hamsuns mest sentrale verker. Var ikke dette hans første utgivelse? Jeg minnes å ha lest at det er en ganske liten og unnselig kjærlighetsfortelling som han senere selv mente ikke nødvendigvis burde ha vært trykket, at han nærmest sendte den inn til et lokalt forlag for å bevise for sin familie at han var en ekte forfatter som kunne greie å få noe på trykk. Mener også at opplaget var bittelite den gangen. Jeg tror neppe den er representativ for Hamsuns diktning. Les Sult, Pan og Mysterier. Hvis du fortsatt ikke begeistres, er kanskje ikke Hamsun noe for deg. Alle kan ikke like alt. :)
Enig i at dette er en av Egelands beste. Han skriver jo alltid trygt og godt og er flink til å få en fortelling til å utvikle seg. For meg ble det i overkant mange handlingsforløp å forholde seg til. Det gikk litt ut over persongalleriet som til tider ble noe overfladisk. Et såpass omfattende prosjekt som går over 4 generasjoner kunne kanskje ha fortjent noen flere sider, slik at vi kunne bli bedre kjent med hovedpersonens forfedre. Resultatet blir at vi i stedet for å forstå bakgrunnen for hvorfor de enkelte personene gjør det de gjør, blir forklart deres motiver. Litt sånn "tell if you do not have time to show". Til tider blir handlingen også noe preget av referat. Det er mye som skal fortelles i løpet av snaue 500 sider. Men for all del: Egeland kommer i mål med sikkert nedslag. Dette blir nok en av hans bestselgere.
Svenskene har vært godt representert, med hele 6 prisvinnere. Det er dobbelt så mange som oss. Men så er det også dobbelt så mange svensker ... :)
La oss sette litt fokus på alle de gode norske forfatterne. Stafetten er om vi klarer å reise rundt i Norges byer/tettsteder (ikke fornærme noen).
Jeg begynner med: Stavanger med Tore Renberg :Kompani Orheim
Man kan ikke redigere andres innlegg.
Sønnen din hadde logget inn som seg selv og ikke logget ut før du overtok datamaskinen.
Kanskje han er logget inn på facebook også? Oppdater hans status til å si "Jeg elsker mamma"! :-)
Enig med samtlige talere i denne tråden. Deler av boka var det god driv over. Endel språklige floskler: "Cellomidjen, karamellhuden, myk som toffee under de knaende fingrene hans."( jeg spyr). Leste ut boka fordi jeg er forelsket i Falcon og ville vite om det gikk ham vel tilslutt;-)
Hvorfor ikke Skandinavisk? Det er jo lenge siden ... Askildsen har vært nominert. Hva med Enquist? Jeg mener: En ekte Nobelprisvinner bør ha passert 70. :)
Den israelske forfatteren Amos Oz var et av de heteste tipsene ifjor. Kanskje det blir ham iår?
Ah, ok - da vet jeg hva du mener. Foreløpig synes jeg selv det har gått forholdsvis greit å ha dem der. De er som regel relevante, med boktilbud o.l., men det er selvfølgelig uvant å ha den der når det har stått tomt der så lenge.
BBC har lagt ut en storartet samling intervjuer med forfattere fra arkivet: http://www.bbc.co.uk/archive/writers/.
Gøy at du skriver dette, Ida. Jeg har også manøvrert meg gjennom Kairo på leting etter Middaqq-smuget. Jeg fant ganske mange smug etter hvert. Når jeg tenker meg om, har vi vel liknende småsamfunn her hjemme også, om enn ikke så eksotiske. :)
For nettsøk om Nobelprisvinnerne anbefales den norske wiki-siden og Nobelkomiteens egen liste. Det fine med disse sidene er at man kan klikke seg inn på hver enkelt forfatter og få masse tilleggsinfo om dem, inkludert hvilke bøker de har utgitt på originalspråket og på norsk.
Fables er en fantastisk serie, den anbefales på det sterkeste!
Hei
Tenkte det , og støtter deg i det ))