Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv og etter hvert i livet hennes har maten blitt viktigere og viktigere for henne. Aichas mat er en hyllest til morens og bestemødrenes kjøkken, råvarene og krydderne deres. Samtidig er det en bok som er laget på ingredienser som Aicha kjøper her og maten hennes er enkel nok til at alle får det til. Dette er Aichas første kokebok. Hun har i en årrekke drevet en av Bergens fremste gallerier for samtidskunst, nå skriver hun om mat i Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Adresseavisen. Følg henne på Instagram @aichabouhlou
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2016
Format Innbundet
ISBN13 9788205489318
EAN 9788205489318
Språk Bokmål
Sider 281
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket