Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 15 av 15 sitater

"Tomhet! Tomhet!" fikk hun til sist fram gjennom tårene. "Hvordan kan vi bringe noe til Gud? Hva bryr han seg om våre kunster og småting?"

Vi ble stående og lytte vantro, da hun senket hendene og med tårene ned over ansiktet hvisket hun: "Kjære Jesus, jeg takker deg for at vi må komme med tomme hender. Jeg takker deg for at du har gjort alt - alt - på korset, og alt hva vi behøver i liv og død er å stole på dette."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og vår vise Far i Himmelen vet også når vi har bruk for forskjellige ting. Løp ikke foran ham, Corrie. Når tiden kommer da noen av oss skal dø, da vil du se at Gud gir deg den kraft du behøver akkurat når du trenger til den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe av kunnskapen er for tung for et barn. Når du blir eldre og sterkere, kan du bære den. Ennå må du betro det til meg å bære den for deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Minner fra barndommen kom strømmende ned over meg i mørket, de var merkelige nære og påtrengende. I dag vet jeg at sånne minner ikke er nøkler til fortiden, men til fremtiden.

Jeg vet at når vi lar Gud bruke de opplevelser vi får i livet, blir de en merkelig og fullkommen forberedelse til arbeidet han vil gi oss å utføre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var behov for mye kjærlighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn S