Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 23 sitater

Nå strammet han seg opp i alle sine 155 centimeter og sa hovmodig: "Hvis jeg følte trang til å elske med en gummihanske, behøvde jeg aldri å forlate sykehuset."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

When a pole goes into a hole
It creates another soul
Which is either a pole
Or a hole

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mens de fleste nyfødte møter livet utenfor kjødet med et skingrende, skjærende klageskrik, holdt vi oss til den sørgeligste av alle sanger: Den dødfødtes stumme sang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den raslingen hun hørte, var kanskje bare kremastermusklene hos alle menn om bord som uvilkårlig heiste sine dinglende sædfabrikker opp i sikkerhet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mer enn én pasient som var blitt bedøvet med eter, hadde våknet stiv av skrekk når de hørte Stone remje: " Jeg må bruke pigghake hvis du ikke kan få ham til å slappe mer av her nede! "

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Med et tørkle langt nede i pannen og et krusifiks like stort som en revolver minnet hun om en nonne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Når en mann er et mysterium i egne øyne, kan man ikke godt kalle ham mystisk."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Verden avhenger av hver eneste handling vi begår, og hver eneste unnlatelse vi gjør oss skyldige i, enten vi vet det eller ikke

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Var ikke det definisjonen på hjemme? Ikke hvor du er fra, men hvor du er ønsket?

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Enkelte netter skriker gresshoppene zaa-zee, zaa-zee, det er tusener på tusener av dem, og de overdøver hyenenes host og grynt oppe i åsene. Plutselig blir naturen stille. Det er som om navneoppropet er overstått, og i mørket er tiden nå kommet da man skal finne kameraten sin og trekke seg tilbake. I det påfølgende vakuum av stillhet kan jeg høre stjernene summe og føler meg jublende glad, takknemlig for min ubetydelige plass i galaksen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee