Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 23 sitater

Den raslingen hun hørte, var kanskje bare kremastermusklene hos alle menn om bord som uvilkårlig heiste sine dinglende sædfabrikker opp i sikkerhet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg var så begeistret for disse latinske ordene,for deres verdighet,fremmedartethet,og måten tungen min smøg seg rundt dem på. Jeg følte at ved å lære meg det spesielle vokabularet fra et vitenskapelig felt,tilegnet jeg meg en form for kraft.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

[...]..øvelse gjør ikke mester hvis du bare gjentar en uvane.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Dårlig samvittighet fører til retthaverske handlinger, men sjelden til de RETTE handlinger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En kirurg i hånden er verdt to som er borte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

.... for hemmeligheten ved pleie av pasienten, ligger i omsorg for pasienten. (sitat Francis W Peabody, 21. oktober 1925)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, jeg har en grenseløs tro på hva en kirurg kan utrette, men ingen kirurg kan lege et sår som skiller to brødre.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Vi kommer ubedt til dette livet, og hvis vi er heldige, finner vi et formål, utover sult, elendighet og tidlig død, som - la oss ikke glemme det - er menneskets vanlige lodd.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den hånden som hadde klappet meg og bysset meg i søvn, de leppene som hadde brølt godnattsanger, de fingrene som hadde veiledet mine for å perkutere et bryst, for å føle en forstørret lever eller milt, det hjertet som hadde lokket ørene mine til å forstå andres hjerter, var nå stille.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Mamma," sa Shiva, "Gosh sier at svangerskap er en seksuelt overført sykdom."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline